Saimiri e eliminoi, Silvana “shpërthen”: Unë kërkoj burrë me B të madhe, ti…


Ne emisionin Love story kesaj radhe eshte mbyllur ne mes rrugetimi i Silvanes si konkurente per zemren e Saimirit duke bere qe edhe atmosfera me surpriza te bukura te mbyllej aty per kete vit.

Ndryshe nga heret e tjera, konkurentja qe nuk mori trendafilin e Saimirit ishte Silvana e kjo tani e con ne 9 numrin e vajzave te mbetura ne emision.

Ja nje pjese nga biseda ne emision mes tyre :
Silvana: Jam e shumë e lumtur që largohem sonte sepse e kam menduar gjatë gjithe javës. Më bën për të qershur fakti që çdo vajzë që bën debate me ty, ikën çdo javë. Unë do ta quaja, ‘uomo semplice, scelte semplice’, sepse ti je mashkull i thjeshtë dhe kërkon femrat këtu që të ulën, të përulen. Unë nuk jam ajo zemër, unë kërkoj një karakter shumë të fortë. Unë kërkoj burrë me B të madhe.”

Saimiri: Duhet të bëhet njëherë grua me G të madhe që të kërkosh një burrë me B të madhe…

Nderkohe qe Flavia ishte vajza që mori trëndafilin e parë, duke qenë se Saimiri pa tek ajo anën e ndjeshme në takimin e shkurtër që patën.

Be the first to comment on "Saimiri e eliminoi, Silvana “shpërthen”: Unë kërkoj burrë me B të madhe, ti…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*