Shkenda Dubova Shfaqet Me Të Dashurin Në Fotografitë E Fundit?

Shkenda Dubova Shfaqet Me Të Dashurin Në Fotografitë E Fundit?

Shkenda Dubova Shfaqet Me Të Dashurin Në Fotografitë E Fundit?

Shkenda Dubova shfaqet me të dashurin në fotografitë e fundit?Ajo ka kohë që ka bërë një tërheqje nga muzika, por që është fokusuar në biznesin e saj – meqë tashmë njihet si sipërmarrëse e disa qendrave të dobësimit në Kosovë.Fjala është për bukuroshen nga Gjilani, Shkenda Dubova, e cila gjatë këtyre ditëve ka qenë mjaft e pranishme në faqet rozë.

E njëjta ditë më parë tregoi se familja dhe shoqëria i kanë organizuar një befasi me muzikë ‘live’, pas hapjes së disa qendrave të reja jashtë trojeve shqiptare.Shkenda Dubova shfaqet me të dashurin në fotografitë e fundit? (Foto: Instagram)Megjithatë, ajo që tërhoqi vëmendje ishte një fotografi e këngëtares Big Mama, në të cilën shfaqte Shkendën me një person përkrah.“Në dasmë ju ardhshim Shkenda Dubova”, ka qenë mbishkrimi i imazhit.

Be the first to comment on "Shkenda Dubova Shfaqet Me Të Dashurin Në Fotografitë E Fundit?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*