Shkodranja martohet me një indian, habit me ate qe tregon per traditat e tyre: 7 dite duhet te flija me..


Një histori të veçantë ka ndodhur mes vajzes shqiptare dhe bashkeshortit te saj indian te cilin e njohu ne Facebook.

Histori e rralle por e bukur.

Ajo eshte transferuar ne Indi dhe kete e tregon ne videon me poshte. Nga njohja me bashkeshorti tek zakonet e reja per te dhe jeta e saj e re ne Indi prej disa vitesh tashme.

Ajo eshte shume e lumtur dhe po kalon nje histori te bukur dashurie.

Me poshte shikoni videon.

Be the first to comment on "Shkodranja martohet me një indian, habit me ate qe tregon per traditat e tyre: 7 dite duhet te flija me.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*