Shkoi Në Gjermani Për Një Jetë Më Të Mirë , 22-Vjeçarja Qan Kur E Tregon: TaIIen Me Mua Se Mbaj Shami Dhe Besoj Te Allahu…

Shkoi në Gjermani për një jetë më të mirë , 22-vjeçarja qan kur e tregon: TaIIen me mua se mbaj shami dhe besoj te Allahu

Shkoi në Gjermani për një jetë më të mirë , 22-vjeçarja qan kur e tregon: TaIIen me mua se mbaj shami dhe besoj te Allahu

Ajo është 22 vjeçe, por pjesën më madhe të jetës e ka kaluar në Gjermani. Nigar A. mban shami sepse beson te Allahu edhe familja e saj.

Vajza e re vjen nga një familje që ka besim mysliman. E reja tregon se për këtë gjë paragj ykohet shumë herë në Gjermani.

Palestra ku doja të shkoja unë është shumë e madhe ka 3000 klientë, doja të bëja një seancë prove dhe më pas do të vendosja do filloja apo jo.
Por ata patën një problem me mua dhe ajo ishte shamia ime.
Ata nuk munden të më lë ndojnë mua sepse mbaj shami dhe përse besoj te Allahu.
Qava shumë, nuk është hera e parë që më ndodh.”

Be the first to comment on "Shkoi Në Gjermani Për Një Jetë Më Të Mirë , 22-Vjeçarja Qan Kur E Tregon: TaIIen Me Mua Se Mbaj Shami Dhe Besoj Te Allahu…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*