Shkon Të Vizitohet Te Mjeku, I Thonë Se Ka Vetëm 30 Dite Jetë,Por Me Pas Ndodhi…

Një studenti 26-vjeçar i është thënë nga mjekët se ka dhe 30 minta jetë pasi ata zbuluan se kishte një shirit në tru.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo.

Luis Ortiz nga Kalifornia ka shpëtuar falë një ndë r hy rje em ergj en ce që hoqi shiritin brenda kafkës së tij.26-vjeçari ishte paraqitur në sp it al pas një dhi m jeje të fortë koke. Skaneri në kokë zbuloi se një “krimb” jetonte brenda trurit të tij dhe ky ishte shk ak u i dh im bje ve.

D ok tor ët i thanë se atij i kishte mbetur dhe 30 minuta jetë dhe se duhet të kryenin një nd ër hyr je të menjëhershme për heqjen e “krimbit”.

Do kto rët thonë se Ortiz ishte me fat që shkoi në s pit al. “Krimbi” p ar azi t kishte formuar një kist që bll oko nte ujin në trurin e 26-vjeçarit, gjë e cila mund të kishte qenë f atal e për të.

Be the first to comment on "Shkon Të Vizitohet Te Mjeku, I Thonë Se Ka Vetëm 30 Dite Jetë,Por Me Pas Ndodhi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*