Sho.kuese- Shikoni si babai rr.eh foshnjën sepse nuk mund të ecë

Një person është arr es tu ar nga pol icia e Ar ab isë Sa ud ite pasi ai shfaqej në një video në rrjetet sociale duke dh.u.nua.r fëmijën e tij vetëm 10 muajshe.Yo.usif Al.qutai, një 40 vjeçar nga Pal.e.stina është filmuar teksa go.di. ste foshnjën pasi ajo nuk kishte mësuar ende të ecte.
Të qa.rat e fëmijës nuk i bëjnë përshtypje babait pasi ai gjithashtu e de.tyr.on atë të ecë duke ia kapur këmbët me f.orc.ë.Në përpjekje për tu shfa.jës.uar Alq.ut.ai insiston se ajo video është filmuar kohë më parë, madje ai ka publikuar një tjetër video në rrjetet sociale të fëmijës duke treguar se ajo është në gjendje të mirë shëndetësore.

Ai gjithashtu ak.uz…on bashkëshorten e tij se ajo ka ab..uz..uar gjithmonë me fëmijën.
Por video e parë është bërë virale dhe ka shk.ak.tua.r një reagim masiv në rrjet, madje dhe den..on.ci.met ku.n..dër babait janë shtuar.
Autoritetet kanë deklaruar se ato do të sigurojnë kujdes për fëmijën teksa babai do të v..ua.jë dën..i.mi.n.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote

Be the first to comment on "Sho.kuese- Shikoni si babai rr.eh foshnjën sepse nuk mund të ecë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*