Shpërndaje, Kjo është kërpudha më helmuese në botë , të cilën nuk duhet asnjëherë ta hajmë…(FOTO)

Kujdes! Kjo është kërpudha më helmuese në botë , të cilën nuk duhet asnjëherë ta hajmë…

“Podostroma cornu-damae’ u gjet nga një fotograf në një zonë, në Queensland, para se të identifikohej nga studiuesit”, njoftoi sot universiteti ”James Cook” (JCU).

Të vdekur janë njoftuar në të kaluarën në Kore dhe në Japoni në rastin e personave që i kishin marrë këto kërpudha të ashtuquajtura ”brirë dreri flakëruese”, me ngjyrë të kuqe, për kërpudha të tjera që hyjnë në mjekësinë tradicionale.

“Brirë dreri flakëruese” është e vetmja kërpudhë e njohur, toksinat e të cilës mund të absorbohen nëpërmjet lëkurës.

Be the first to comment on "Shpërndaje, Kjo është kërpudha më helmuese në botë , të cilën nuk duhet asnjëherë ta hajmë…(FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*