Si ka mundësi/ Gruas i ndodh gjëja më e cuditshme në botë, mbetet shtatzënë me fëmijën e dytë, duke qenë shtatzënë me fëmijën e parë..!


Jessica Allen ka përjetuar një shtatzëni të dyfishtë, gjë që i ka lënë të gjithe pa fjalë. Kjo pasi ajo ka mbetur shtatzënë me fëmijën e dytë, duke qenë shtatzënë me fëmijën e parë.

Gruaja I ka lindur fëmijët në një kohë, ndërsa ngji zia ka ndodhur në dy momente të ndryshme.

Ky është një rast shumë i rrallë në botë dhe mjekët ende nuk e kanë një përgjigje që mund të sqarojë pse ka ndodhur.

Be the first to comment on "Si ka mundësi/ Gruas i ndodh gjëja më e cuditshme në botë, mbetet shtatzënë me fëmijën e dytë, duke qenë shtatzënë me fëmijën e parë..!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*