Si nuk i erdhi keq? Burri u me rr jetën dy nipave të së dashurës dhe as nuk pendohet: Doja t’i merrja jetën gjithë familjes së saj se më stresonin

Si nuk i erdhi keq? Burri u me rr jetën dy nipave të së dashurës dhe as nuk pendohet: Doja t’i merrja jetën gjithë familjes së saj se më stresonin

Si nuk i erdhi keq? Burri u me rr jetën dy nipave të së dashurës dhe as nuk pendohet: Doja t’i merrja jetën gjithë familjes së saj se më stresonin

Një burrë u ka ma rrë jetën dy fëmijëve të tij teksa gruaja flinte gjumë.Tayten Baker, 14 vjeç dhe Robert Baker, 12 vjeç, u gjetën të pa jetë brenda shtëpisë së tyre.Fëmijët u gjetën nga nëna e tyre, e cila pa se fëmijët nuk kishin shkuar në shkollë. Brenda 48 orësh po licia ka pi Mark Wilson i cili ishte partneri i tezes së dy djemve.

Ai tha se u ka ma rrë jetën dy djemve sepse familja e të dashurës së tij, po e stresonte shumë. Po ashtu ai ka thënë se donte t’i me rrte j etën gjithë familjes së të dashurës së tij, por nuk ia doli dot.

Në dë shminë e tij ai ka thënë se donte ti merrte jetën edhe një djalit 4 vjeç dhe se nuk është penduar për atë që bëri. Po ashtu është bërë e ditur se ka marrë dë nim të pë rjetshëm.

Be the first to comment on "Si nuk i erdhi keq? Burri u me rr jetën dy nipave të së dashurës dhe as nuk pendohet: Doja t’i merrja jetën gjithë familjes së saj se më stresonin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*