Si Nuk I Erdhi Keq? Njerku Nxjerr 5-Vjeçarin Nga Makina Në Mes Të Natës Dhe Shiut, Më Pas E Mori Para Makina I Vogli Jep Shpirt Në Vend

Si nuk i erdhi keq? Njerku nxjerr 5-vjeçarin nga makina në mes të natës dhe shiut, më pas e mori para makina i vogli jep shpirt në vend

Si nuk i erdhi keq? Njerku nxjerr 5-vjeçarin nga makina në mes të natës dhe shiut, më pas e mori para makina i vogli jep shpirt në vend

Austini i vogël po bënte shumë zhurmë në makinë. Më pas njerku 35-vjeçar Bryan Starr e nxorri 5 vjeçarin në rrugë.
Ishte shumë errësirë dhe binte shi.Austini u rrëzua në autostradë dhe u pë rplas nga makina. Nuk kishte më shpëtim, i vogli dha shpirt në vend.
Kjo histori e rëndë dhe trishtë shumë ka ndodhur në Russell County, Alabama në SHBA. Djali po udhëtonte me Bryan pa nënën e tij Christina Birdseye.

Duheshin edhe pak kilometra para se ata të arrinin në shtëpi, por njeriu e humbi qetësinë. Ai u ndal dhe e detyroi pesëvjeçarin të dilte nga makina, raporton ” Metro “.
Më pas i vogli nuk duhet të ketë parë pasi ishte errësirë dhe binte shumë shi.

She rifi i zonës ka thënë:
Nuk e imagjinon dot se çfarë dhi mbje ka nëna e Austinit të vogël.Nuk e di si ka mundur ai të nxjerrë një djalë vetëm 5 vjeç nga makina kur ishte errësirë dhe binte shi nuk e di e kam zemrën e thyer.

Be the first to comment on "Si Nuk I Erdhi Keq? Njerku Nxjerr 5-Vjeçarin Nga Makina Në Mes Të Natës Dhe Shiut, Më Pas E Mori Para Makina I Vogli Jep Shpirt Në Vend"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*