Si Rri Ti Me Atë Ore? Burri Ua Mbyll Gojën Të Gjithëve: E Dua Për Shpirtin E Saj, Ajo I Ishte E Bukur Por Unë Nuk Do E Lë Se I Ndodhi E Keqja

Si rri ti me atë ore? Burri ua mbyll gojën të gjithëve: E dua për shpirtin e saj, ajo i ishte e bukur por unë nuk do e lë se i ndodhi e keqja

Si rri ti me atë ore? Burri ua mbyll gojën të gjithëve: E dua për shpirtin e saj, ajo i ishte e bukur por unë nuk do e lë se i ndodhi e keqja

Nga kjo histori janë përlotur shumë njerëz. Kjo është historia e një burri që e do shumë gruan e tij.Pas një zja rri që ra gruaja e tij u dogj në 65 % të trupit të saj dhe fytyrës.
Gruaja qëndroi për 8 muaj në spital dhe burri nuk e braktisi.

Burrin e paragjykojnë se si nuk e ka lënë gruan e tij dhe si si rri me të, por ai ka thënë se e do dhe se dashuria nuk njeh bukuri.

Më para gruaja e tij ishte e bukur dhe atlete, por ai thotë se nuk u martua me të për trupin dhe bukurinë e saj, por për shpirtin.

Burri madje ka lënë edhe punën e tij për të qëndruar bashkë me gruan e tij, tani ata kanë edhe një fëmijë të shëndetshëm.
Kjo histori eshte me te vertete shume fryemezuese.

Be the first to comment on "Si Rri Ti Me Atë Ore? Burri Ua Mbyll Gojën Të Gjithëve: E Dua Për Shpirtin E Saj, Ajo I Ishte E Bukur Por Unë Nuk Do E Lë Se I Ndodhi E Keqja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*