Sot është një nga gratë më me influencë në politikën shqiptare/ E gjeni dot se për kë bëhet fjalë

Ajo tashmë është shumë e njohur për të gjithë. Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjete sociale.

Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Facebook. Osmani është kryetare e Kuvendit dhe për momentin po e ushtron detyrën e presidentit.

Be the first to comment on "Sot është një nga gratë më me influencë në politikën shqiptare/ E gjeni dot se për kë bëhet fjalë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*