Sot Në Mbrëmje Mos Harroni Të Merrni Dafinë Dhe Hudhër/ Do T’ju Sjellin Fat Dhe Mbarësi Në Shtëpi

Të gjithë ju kërkoni të keni sa më shumë fat pozitiv në jetën tuaj dh kërkoni që gjërat t’ju ecin mbarë.

Me siguri të gjithë ju jeni njerëz me ze.mër të mirë dhe bëni veç të mira në jetë, ndaj dhe ju meritoni vetëm mirësi në jetën tuaj.

Sot, do t’ju tregojmë një mënyrë se si ju të keni vetëm fat dhe mirësi në jetën tuaj dhe të qëndroni sa më larg syrit të keq dhe zílísë së njerëzve që mund t’ju bëjnë mágjí.
Me patjetër sot duhet të përgatisni një lëng që java e re t’jua gjejë të përgatitur dhe në këtë mënyrë ju do të mbuloheni vetëm nga fati i mirë dhe na besoni, gjërat do t’ju ecin vetëm mirë në jetën tuaj.
A jeni gati t’i krijoni vetes tuaj një të ardhme briliante?
Ja çfarë duhet të bëni me çdo kush sot para orës 12 të darkës.

Në fillim ju duhet të merrni gjërat që ne po ju tregojmë më poshtë:
5 gjethe të thata me dafinë

3 copa të vogla hudhre

gjysmë litri me ujë të pijshëm

një enë mesatare qelqí, transparente dhe pa ngjyra apo figura.

Ja se çfarë duhet që të bëni më pas:
Hapi i parë: Merrni enën e qelqít dhe brenda saj hídhni gjysmë litrin e ujit, dafinat e thata dhe hudhrat.

Hapi i dytë: Pasi t’i keni vënë të gjitha këto, mb.ylleni enën transparente të qelqít dhe vendoseni në një vend ku të doni ju, në shtëpinë tuaj apo në ambientin ku ju jetoni.

Be the first to comment on "Sot Në Mbrëmje Mos Harroni Të Merrni Dafinë Dhe Hudhër/ Do T’ju Sjellin Fat Dhe Mbarësi Në Shtëpi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*