Ta Prek Shpirtin Me Rrëfimin Shqiptarja: Mbeta Shtatzënë 16 Vjeçe E Mori Vesh Gjithë Fshati, Rashë Në Dorë Të Shtetit Pastaj

Ta Prek Shpirtin Me Rrëfimin Shqiptarja: Mbeta Shtatzënë 16 Vjeçe E Mori Vesh Gjithë Fshati, Rashë Në Dorë Të Shtetit Pastaj

Ta Prek Shpirtin Me Rrëfimin Shqiptarja: Mbeta Shtatzënë 16 Vjeçe E Mori Vesh Gjithë Fshati, Rashë Në Dorë Të Shtetit Pastaj

Ta prek shpirtin me rrëfimin shqiptarja: Mbeta shtatzënë 16 vjeçe e mori vesh gjithë fshati, rashë në dorë të shtetit pastajSot në rubrikën “Ka një mesazh për ty” ka qenë një nënë e cila prej vitesh ka vua.jtur nga mungesa e djalit të saj që e ka br.ak.tisur disa muaj pasi ka lindur për shkak të rrethanave.Ka nje mesazh per ty – Dilemat e Dorjanit per nenen biologjike! (17 Janar 2021) – YouTubeAjo ka ngelur shtatzënë në moshën 16 vjeç dhe për shkak mentalitetit ajo u largua nga shtëpia. Ardit Gjebrea: Çfarë të kujton data 6 Korrik 1981? Lule Doçi: Është ditëlindja e djalit tim, Dorjanit.Ardit Gjebrea: Më trego pak për këtë histori. Lule Doçi: Është e dh.im.bshme dhe emocionale. Isha 16 vjeç dhe rashë pre e dikujt dhe ishte një shtatzëni e paplanifikuar.

Ardit Gjebrea: Ku e njohe? Lule Doçi: Në kooperativë bujqësore, punonim në atë kohë.Ardit Gjebrea: Ti e dashurove atë? Lule Doçi: Jo unë nuk merrja vesh nga dashuria në atë kohë, por fati i keq i imi.Ardit Gjebrea: Një vajzë 16 vjeçe që mbetet shtatzënë në atë kohë, çfarë ndodh me familjen, me shoqërinë dhe me ambientin ku punon?Lule Doçi: Unë krutone si origjinë dhe sipas mentalitetin në familjet tona nuk ndodh një gjë e tillë, por ja që ndodhi. Sipas asaj ndodhie më ka shkuar e gjithë jeta shumë ters.

Be the first to comment on "Ta Prek Shpirtin Me Rrëfimin Shqiptarja: Mbeta Shtatzënë 16 Vjeçe E Mori Vesh Gjithë Fshati, Rashë Në Dorë Të Shtetit Pastaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*