Të gjithë e njohin burrin e Mihrijes, po të motres se saj Lores a e njihni?


Mihrija Braha e shfaqi talentin që në moshë fare të re.

Vajzes nga Mitrovica i shkonte zëri, dukej mirë, andaj jo pa arsye u angazhua në shoqëri muzikore në fillim të viteve 80-të.

Vit pas viti, këngëtarja u bë edhe më e njohur, më e popullarizuar dhe gjithashtu më e lakmuar nga gjinia mashkullore.

Zemren e këngëtares bukuroshe, asaj kohe fare të re, arriti ta vidhte Naim Abazi, asaj kohe këngëtar aktiv dhe mjafatë i njohur për publikun.

Çifti, asaj dite e sot janë bashkë dhe shumë të lumtur.

Rrugën e muzikës, e morri edhe motra e Mihrijes, Lora, që edhe më tej këndon.

Të gjithë e njohin Naimin, ama a e njeh kush burrin e Lores?

Në fakt, ai ka zgjedhur të mos jetë fare i ekspozuar.

Be the first to comment on "Të gjithë e njohin burrin e Mihrijes, po të motres se saj Lores a e njihni?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*