Të gjithë shqiptarët donin ta shikonin! Ja gjërat që s’dimë për Aida Shtinon dhe cfare ndodhi me te…!


Aida Shtino mbetet prej vitesh një nga moderatoret më të dashura për publikun.

Dikur të gjithë e ndiqnin me kuriozitet të madh emisionin e saj “Njerëz të humbur”, ndërsa sot Aida i mungon ekranit.

Moderatorja ka treguar si ia mbyllen emisionin, çështjet e pazgjidhura që i kanë mbetur peng nga “Njerëz të humbur”, e deri tek jeta e saj personale.

Për emisionin ajo tregon për GSH: “ma mbyllën. Dhe ajo ka qenë dita ime më e mërzitur gjatë gjithë kohës të punës sime.

Jam përpjekur shumë ta mbaja me mish e me shpirt, madje disa muaj e kam paguar vetë nga financat e mia personale stafin tim, sepse doja që ajo punë të vazhdonte dhe për këtë nuk jam penduar.

Atë ditë kur kam parë të më prishin studion dhe kur erdhi urdhri se duhej të lija zyrat, kam marrë makinën dhe kam shkuar diku vetëm dhe ka qenë një nga ato momente, ku jam lig.ështuar dhe mendoja se ku ga.bova? Pse?/

Si mundet të mbyllet gjithë ajo punë? Gjithë ato struktura të ngritura në të gjithë botën në kërkim të atyre që mungonin, në kërkim të fëmijëve të zhd.ukur.
Të gjitha i shk.atërr.uan.
Në fakt janë shumë “pse” që unë edhe sot nuk u jap dot përgjigje. Për mua, ai nuk ishte vetëm një emision televiziv, por ishte një mision ku ne, një grup gazetaresh po bënim diçka që nuk po e bënte as policia. Ju jeni dës.hmitarë vetë të rasteve që ne kemi gjetur”.

Be the first to comment on "Të gjithë shqiptarët donin ta shikonin! Ja gjërat që s’dimë për Aida Shtinon dhe cfare ndodhi me te…!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*