Test: Cili nga djemtë po mban më shumë peshën e trungut?


Kuicet jane te bukur dhe inteligjent.Ato te zbavisin dhe ju bejne me te mencur.

Por cili nga djemtë po mban më shumë peshën e trungut?A e gjeni dot?

Per te gjithe ata qe nuk arritët ta gjenit, ne e kemi përgjigjen për ju. Djali në mes, mban 25% më shumë të peshës së trungut per shkak se pesha bie ne mes.

Be the first to comment on "Test: Cili nga djemtë po mban më shumë peshën e trungut?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*