Tregon I Biri! Zbulohet Amaneti Që La Enver Hoxha Para Se Të Vd Iste: Nusen E Djalit Duhet Ta(FOTO LAJM)

Tregon i biri! Zbulohet amaneti që la Enver Hoxha para se të vd iste: Nusen e djalit duhet ta(FOTO LAJM)

Tregon i biri! Zbulohet amaneti që la Enver Hoxha para se të vd iste: Nusen e djalit duhet ta(FOTO LAJM)

Djali i ish-udhëheqësit komunist Enver Hoxha ka rrëfyer amanetin e fundit që i dha babai i tij 9 ditë para se të vdi ste.Në një intervistë të dhënë për “Panorama”, Sokol Hoxha, burri i Lilianës tregon se ende nuk e di pse ishte i preferuari i të atit.

Sokol Hoxha thotë: Nuk di ta them me saktësi. Ndoshta për zgjedhjet e drejta që kisha bërë në jetë, gjë që ma ka thënë disa herë.
Më vjen keq që nuk i jam hapur, madje kur ai më është hapur, unë i jam mbyllur”.Po ashtu, Sokoli thotë se Enveri kishte pikë të dobët nusen e tij, Lilianën dhe kjo gjë kishte shkaktuar shqetësim në familjen Hoxha.

Ai thotë: Vërtet e ka pasur pikë të dobët. Këtë e them jo se është gruaja ime, por ai ma ka theksuar disa herë. Ndoshta se Liliana ishte vajzë populli me cilësitë e veta që ai ia vlerë sonte aq shumë, si ndjeshmëria, idealizmi dhe mospajtimi me padrejtësitë”.

Sokoli tregon amanetin qe i la Enveri 9 ditë para se te vd iste.Sokoli thotë: Tetë apo 9 ditë para se të vd iste, amaneti i tij ishte të ruheshim dhe sidomos të ruaja Lilianën. Ma ka thënë troç: “Ruajuni dhe sidomos ruaj Lilianën”.

Pyetur se “xdo të thoshte me ruajunin”?, ai pergjigjet: Siç kishte kuptuar qëllimin kundër atij vetë muajt e fun dit të jetës, kishte kuptuar sidomos qëllimin kundër nesh.

Me këtë donte të na bënte vigjilentë doemos pa u futur ai vetë në detaje, kur ishte evidente se pjesa tjetër e familjes, filluar nga mamaja, ishte totalisht e lidhur me Ramiz Alinë”.

Be the first to comment on "Tregon I Biri! Zbulohet Amaneti Që La Enver Hoxha Para Se Të Vd Iste: Nusen E Djalit Duhet Ta(FOTO LAJM)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*