Tuna i heq mbiemrin djalit por Patrisi i pergjigjet publikisht…


Dyshja Tuna dhe Patris se fundmi duket se pas shume dyshimesh neper lajme , i kane dhene fund marteses se tyre. Kjo ndarje eshte vene re edhe tek Tuna e cila i ka hequr mbiemrin Berisha djalit te saj Tian nga instagrami qe i ka hapur te birit.

Keshtu kengetarja e ka hequr mbiemrin e Patrisit dhe ka lene te sajin duke e shkruar ne bion e instagramit Tian Sejdi

Por jo vetem kaq pasi ajo e ka hequr edhe Patrisin nga ndjekesit e instagramit ne rrjetine social Instagram te Tianit.

Pasi ketij gjesti me sa duket ka reaguar ne nje fare menyre edhe Roberti i cili dihet qe nuk i ka marredheniet e mira me Tunen. Ai ne nje story ne instagram ka postuar Renee dhe Tian Berisha duke luajtur. Kjo u ndoq me pas nga Patrisi qe e publikon edhe nje vidjo me te birin me shkrimin “Tian Patris Berisha”

Be the first to comment on "Tuna i heq mbiemrin djalit por Patrisi i pergjigjet publikisht…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*