U dashuruan në Facebook, 44-vjeçarja braktis 9 fëmijët për të riun nga Afrika. “Gjeta dashurinë e vërtetë”

44 vjecarja nga West Boldon u larguan nga familja e saj per tu lidhur me djalin e ri qe njohu ne rrjetet sociale Heidi Hepworth tha se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 nga Kamboxhia në Facebook dhe biseduan per shume mauj me rradhe.Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj: “Po, jam shumë e lumtur qe gjeta nje njeri te till qe me lumturon pa mase” ja dhe vid3o sht.yp3 rek5l,am dhe sh!ko v!d3,on

Be the first to comment on "U dashuruan në Facebook, 44-vjeçarja braktis 9 fëmijët për të riun nga Afrika. “Gjeta dashurinë e vërtetë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*