U Dha Dy Fëmijëve Për Të Ngrënë, Por I Mori Jet ën Me Një Gabim Që E Bëjmë Të Gjithë Çdo Ditë

Një nënë është bërë shkakëtare për humbjen e fëmijëve të saj.Ajo i ka mar jetën fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin.Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë.Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rëndë në spital Shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Be the first to comment on "U Dha Dy Fëmijëve Për Të Ngrënë, Por I Mori Jet ën Me Një Gabim Që E Bëjmë Të Gjithë Çdo Ditë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*