U H.Odh Nga Kati I 8-Të Për T’i Shpëtuar Dh.Un.Ës, Përf.Undon Në Karrige Me Rrota(VIDEO)


U H.Odh Nga Kati I 8-Të Për T’i Shpëtuar Dh.Un.Ës, Përf.Undon Në Karrige Me Rrota(VIDEO)

U H.Odh Nga Kati I 8-Të Për T’i Shpëtuar Dh.Un.Ës, Përf.Undon Në Karrige Me Rrota(VIDEO)

Një kërc/imtare e re është h edhur e te rr orizu ar nga ballkoni i katit të tetë për t’i shp/ëtuar të dashurit të saj ab..u.zi.v. 22-vjeçarja Georgia Brodrick i kishte telefonuar të atit për ta ndihmuar në apartamentin në Melbo.urne, Aust.rali, por ai nuk shkoi dot në kohë. Ajo sapo kishte mësuar se i dashuri e kishte tra..dht..uar, por nuk mund të kon.fron.to..hej me të, kështu që u h.odh nga ballkoni dhe r/a në një ga/rdh e më pas në një pellg me ujë.shty,pe reklam,en dhe shiko video.n

Një kërc/imtare e re është h edhur e te rr orizu ar nga ballkoni i katit të tetë për t’i shp/ëtuar të dashurit të saj ab..u.zi.v. 22-vjeçarja Georgia Brodrick i kishte telefonuar të atit për ta ndihmuar në apartamentin në Melbo.urne, Aust.rali, por ai nuk shkoi dot në kohë. Ajo sapo kishte mësuar se i dashuri e kishte tra..dht..uar, por nuk mund të kon.fron.to..hej me të, kështu që u h.odh nga ballkoni dhe r/a në një ga/rdh e më pas në një pellg me ujë.shty,pe reklam,en dhe shiko video.n

Be the first to comment on "U H.Odh Nga Kati I 8-Të Për T’i Shpëtuar Dh.Un.Ës, Përf.Undon Në Karrige Me Rrota(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*