U Përzgjodh Mes 60 Mijë Femrave, Kjo Është Bukuroshja Që Ruan Vladimir Putinin

U përzgjodh mes 60 mijë femrave, kjo është bukuroshja që ruan Vladimir Putinin

U përzgjodh mes 60 mijë femrave, kjo është bukuroshja që ruan Vladimir Putinin

Anna Khramtsova është 31-vjeçarja e cila është pjesë e një regjimi ushtarak e cila i raporton drejtpërdrejt udhëheqësit të Kremlinit. Një nga rojet kryesore të Vladimir Putinit është votuar si lu/ftëtarja më e bukur femër në paraqitjen e Bukurisë së Gardës Kombëtare.Bjondja 31-vjeçare tha se i pëlqen të merret me stërvitjet e saj me armë dhe “shërben me stil” brenda Gardës Kombëtare Ruse të ngritur nga Putini. Ajo është shprehur në media se i është dashur të luftojë seksizmin dhe vendosi të hynte në konkursin e bukurisë pas presionit nga kolegët e saj. Tani ajo është votuar si roja më e bukur femër nga gati 60,000 ruse. Anna shprehet:

Më vjen të dëgjoj ato shaka të vjetra në lidhje me flokët në shërbim, por unë i injoroj ato dhe vetëm shërbej me stil”. Anna vjen nga një familje ushtarake dhe e zbatimit të ligjit, me babain e saj në ushtri dhe polici për 30 vjet dhe nëna e saj gjithashtu me uniformë. Ajo shton: Unë jam krenare për të vazhduar dinastinë. Më e rëndësishmja është të nxirret arma me qetësi, për të synuar dhe për të marrë frymë.”

Be the first to comment on "U Përzgjodh Mes 60 Mijë Femrave, Kjo Është Bukuroshja Që Ruan Vladimir Putinin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*