U ushqye vetëm me patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë…!

U ushqye vetëm me patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë…!

U ushqye vetëm me patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë…!

Për shkak të peshës së tij sh qe tës ue se, Flinders Taylor hëngri patate për një vit rresht. Taylor tregon se e ndërmori këtë nismë të çud its hme pasi për shkak të kilogramëve të tepërt nuk ndihej mirë fizikisht dhe shpirtërisht..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Be the first to comment on "U ushqye vetëm me patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë…!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*