U vd.iq i afërmi dhe prisnin trupin ta va.rrosnin, kur hapin ar.kivolin ‘shq.yejnë’ sytë…!!

U vd.iq i afërmi dhe prisnin trupin ta va.rrosnin, kur hapin ar.kivolin ‘shq.yejnë’ sytë…!!

Oyvind Frederikson, nje mesues ne nje shkolle fillore, nderroi jete ne moshen 57 vjeçare ne spital më 5 maj, në Tromsë, Norvegji. Ai ishte prekur nga një infeksion i mushkërive.

Familja kishte kerkuar qe varrimi i tij te behej ne Mandal afër Kristiansand në jug të vendit, dhe ishte zgjedhur kompania ajrore SAS qe do të bënte transportin e trupit.

Por mesa duket, në aeroportin e Oslos ndodhi nje e papritur. Arkivoli i tij u ngatërrua me një tjetër, duke marrë trupin e një personi tjeter që kishte vdekur gjithashtu në Norvegji dhe do te dërgohej në Gdansk, Poloni.

Sic raporton “The Sun”, familja e Frederikson u detyrua të shtyjë funeralin e tij dhe t’u bëjë thirrje autoriteteve polake t’i kthejnë trupin e te afermit te tyre.

Djali Tomas, 35 vjeç, tha: “Ne jemi zemër thyer, nuk mund ta kuptojmë se si ka ndodhur kjo, është trajtim i padenjë.

“Nuk mendoj se dikush e ka përjetuar këtë më parë. Na është thënë se ka një shërbim funerali (në Poloni) me shumë miq.”

Tomas, i cili i tha lamtumirës babait të tij në spital me motrën e tij Therese, tha: “Para se të vdiste, ai tha se donte të varrosej në Mandal”.

Kompania ajrore kërkoi falje pas ngatërresës.

Be the first to comment on "U vd.iq i afërmi dhe prisnin trupin ta va.rrosnin, kur hapin ar.kivolin ‘shq.yejnë’ sytë…!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*