Uji i vezëve të ziera përmbanë shumë kalcium, ja përse mund ta përdorni

Kur i zieni vezët në të ardhmen, mos e derdhni ujin në të cilin i keni zier!

Arsyeja pse po ju themi.
Mos ta bëni këtë është sepse ju mund ta përdorni atë ujë.

Ky ujë mund të përdoret as më pak dhe as më shumë sesa për bimët tuaja.

Be the first to comment on "Uji i vezëve të ziera përmbanë shumë kalcium, ja përse mund ta përdorni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*