‘Unë prisja ta flinte gjume gruaja që të futesha në shtëpi’, rrëfimi i cmendur te Eni Çobani…(VIDEO)

‘Unë prisja ta flinte gjume gruaja që të futesha në shtëpi’, rrëfimi i cmendur te Eni Çobani…(VIDEO)

‘Unë prisja ta flinte gjume gruaja që të futesha në shtëpi’, rrëfimi i cmendur te Eni Çobani…(VIDEO)

Këtë të diel në rubrikën “Shihemi në Gjyq” tek “E Diela Shqiptare” ishte Albi Zeko, i cili kishte sjellë babanë e tij Flamur Zeko, të cilin e akuzon si shkaktar të divorcit të tij dhe faktit që prej më shumë se 1 viti e gjysmë nuk takon 3 fëmijët e tij. Babë e bir kishin 6 muaj pa folur me njëri-tjetrin për shkak të kësaj çështjeje.

Be the first to comment on "‘Unë prisja ta flinte gjume gruaja që të futesha në shtëpi’, rrëfimi i cmendur te Eni Çobani…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*