Vajza e biznesmenit shqiptar habit dynjanë/ Nxjerr foto me njollat e periodave: Bën dhe maskë fytyre me ato…


Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Kleoniki Delijorgji, e cila foli për herë të parë për videon e publikuar nga palestra teksa tregonte që i kishin ardhur mens trua cionet.

“Mua më erdhën papritur per iodat nH palestër. Në një moment nuk po e bëja tamam atë stërvitjen time. Kishin kaluar shumë instruktorë meshkuj që më kishin parë dhe nuk më kishin thënë që ushtrimi s’ bëhej siç po e bëja unë. Erdhi një instruktore femër dhe më tha se si duhej bërë. Gjatë gjithë asaj kohe kishin patur si klet të më flisnin se isha me perio da.

Meqenëse ishte puna kështu, i kërkova të më bënte një video për ta nxjerrë te instagrami im dhe për t’u bërë thirrje të gjitha vajzave që të mos kenë t urp fare nëse iu vijnë per iodat. Është diçka biologjike dhe për më tepër është një gjë e shenjtë që simbolizon një fu qi shumë të madhe të femrës që është krijimi”, shpjegoi ajo.

Përpos kësaj, Kleoniki gjithashtu sqaroi se prej kohësh a plikon maska me gja ku n e ciklit me nstrual pasi ecën me instikte dhe dëshiron të krijojë një lidhje të ngushtë me m ens truacionet.

Showbiz
– By cc24News.com

Be the first to comment on "Vajza e biznesmenit shqiptar habit dynjanë/ Nxjerr foto me njollat e periodave: Bën dhe maskë fytyre me ato…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*