Vajza që para ca kohe doli e zhve.sh.ur në shesh dhe shka’ktoi bu’jë të madhe, Nano flet hapur dhe tregon si e ka pritur këtë gjest: “Më ka lënë një shije”

Analisti dhe gazetari i mirënjohur Mustafa Nano ka komentuar së fundmi daljen zhve.sh ur të një protestuese shqiptare e cila doli në Sheshin Skënderbej për të protestuar kundër për*uni’mit të vajzës 15-vjeçare. Ajo u komentua pa fund për këtë zgjedhje duke u bërë e para vajzë e cila del nu.do për të protestuar.

Ky gjest i saj është vlerësuar nga analisti dhe gazetari Mustafa Nano i cili u shpreh se ajo është për t’u lavdëruar që tregoi se trupi i saj i përket vetëm asaj.

“Ajo nuk ka dashur që ngjarja të kishte këtë efekt anësor. Kjo është hera e parë që ndodh në vendin tonë, aty në sheshin ”Skënderbej”.

Me gjestin e vet ajo ka dashur t’i thotë publikut se jam unë ajo që kam në dorë trupin tim, jam unë ajo që vendos se kur do të zhvi.sh’em la’kuri*, apo kujt ti jepem.

Dhe askush nuk ka të drejtë të më prekë pa dëshirën time, apo të më ketë të vetën, ashtu si dhe unë apo shoqet e mia nuk kemi të drejtë të bëjmë tonin dikë pa dëshirën e tij. Një trup femëror i zbuluar këtu tek ne merret si një ftesë që u bëhet g’angove të rrugës të uritur sek.sua.li’sht për t’u hedhur në su’l.m.

Gjesti i asaj vajze, shfaqja e saj mua më pëlqeu, më la një shije pozitive, këtë po ua thotë njeriu që nuk më ka munguar të jem kritik ndaj një lloj tipologjie të laku.ri*ësisë femërore që prodhon.”

Be the first to comment on "Vajza që para ca kohe doli e zhve.sh.ur në shesh dhe shka’ktoi bu’jë të madhe, Nano flet hapur dhe tregon si e ka pritur këtë gjest: “Më ka lënë një shije”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*