Vajza rrën qeth me rrëf imin: E urr eja nënën time se më jepte vetëm ur dhëra, por ku ajo iku e kuptova se…

Vajza rrën qeth me rrëf imin: E urr eja nënën time se më jepte vetëm ur dhëra, por ku ajo iku e kuptova se…

Vajza rrën qeth me rrëf imin: E urr eja nënën time se më jepte vetëm ur dhëra, por ku ajo iku e kuptova se…

Mamaja ime ishte një grua e bukur dhe e zgjuar, si të gjitha mamatë, kështu që unë e doja dhe e ur reja njëko hësisht.Fillova ta ur reja kur isha 1 vjeçe, ndoshta sepse e doja kaq shumë dhe ideja se një ditë mund ta humbisja më krijoi një a nkth, dhe për të qetësuar veten më duhej të nënvlerësoja nënën time .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Be the first to comment on "Vajza rrën qeth me rrëf imin: E urr eja nënën time se më jepte vetëm ur dhëra, por ku ajo iku e kuptova se…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*