Vali Corleone-Si 33 vjeqar rregullova boten “Presidenti ndikohet nga une”

Ai është rikthyer bujshëm si kryefjalë e rrjetit me një tjetër deklaratë të çuditshme që ka bërë në emisionin “Elite Show”. Vali Corleone u shpreh se nuk kishte qenë shumë prezent në media pasi po merrej me çështje të rëndësishme globale..

Ai është shprehur se tashmë është person me rëndësi të madhe dhe ndikim tek presidenti i SHBA, Donald Trump. shiko se qfar thot Vali ja dhe vi.deo shty.pe rekl5am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Be the first to comment on "Vali Corleone-Si 33 vjeqar rregullova boten “Presidenti ndikohet nga une”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*