Vandam: Nëse Dëshironi Të Hani Shëndetshëm, Ndjekeni ShembuIIin E Profetit Muhamed (VlDEO)

Vandam: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembuIIin e profetit Muhamed (VlDEO)

Vandam: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembuIIin e profetit Muhamed (VlDEO)

Çfar tha Jean Claude Vandami: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembullin e profetit Muhamed (VIDEO)

Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Vandam ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm. Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.
“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin.
Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet”

Profeti Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të është shembulli më i mirë në aspektin shpirtëror dhe të dynjasë.
Allahu thotë në Kuran: “Me të vërtet në të Dërguarin e Allahut keni shembullin më të mirë për të ndjekur, për atë që shpreson takimin me Allahun dhe Ditën e Fundit dhe që përkujton Allahun shumë”(33:21)/

Be the first to comment on "Vandam: Nëse Dëshironi Të Hani Shëndetshëm, Ndjekeni ShembuIIin E Profetit Muhamed (VlDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*