(Video) Analisti lëshon gjuhën përpara Arian Çani: Më sill një femër këtu që të bëj s*ks para syve të ty, që të bindesh ti!VIDEO

Përp lasja që shkoi deri në ofen dime personale mes Arjan Curit dhe Julian Zylajt mbrëmjen e të premtes në Zonë e Lirë, kul muan me sf idën që Curi i bëri live.

“Që të jetë i qetë, mund të sjellë këdo femër të preferencës së tij, dhe unë në sy të Julianit do konsumoj një akt s*ksu al që ai të bindet në fund për or ientimin tim… po ma sill ti”. Kjo ishte sfida e Cu rit për Zylajn…

Por çfarë ndodhi që palët arritën deri tek s ulmet personale?

Fillimisht mes tyre pati ironi, derisa Zylaj vuri në dyshim orientimin s* ksual të Curit, duke i thënë mes të tjerash se “njerëzit mund të futen në Instagramin tënd dhe të shikojnë që se kë ndjek ti. Nga 40 veta që ndjek në Instagram 35 janë çuna pa këmisha…”

Në kundërpërgjigje, Curi i tha se bashkëshortja e Zylajt ankohej për im pot encën e tij. “Kurse unë po i them që shokët e tu më kanë thënë, na vjen gruaja e Julian Zylës dhe na kërkon ta ndihmojmë…”

Be the first to comment on "(Video) Analisti lëshon gjuhën përpara Arian Çani: Më sill një femër këtu që të bëj s*ks para syve të ty, që të bindesh ti!VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*