(Video) Dalin Detajet Rrëqethëse/ Ja Çfarë E Shkaktoi Shpërthimin Në Qytetin Shqiptar/ 26 Persona Janë Lë Nduar, Mes Tyre Ka Dhe Fëmijë

(Video) Dalin detajet rrëqethëse/ Ja çfarë e shkaktoi shpërthimin në qytetin shqiptar/ 26 persona janë lë nduar, mes tyre ka dhe fëmijë

(Video) Dalin detajet rrëqethëse/ Ja çfarë e shkaktoi shpërthimin në qytetin shqiptar/ 26 persona janë lë nduar, mes tyre ka dhe fëmijë

Një shpë r thim i madh ka ndodhur pak minuta më parë në një qendër tregtare në Ferizaj. Shkak i shpër
thimit dyshohet të jetë një bombolë gazi.

Nga ky sh përthim kanë mbetur të l ënduar 26 persona ku ka edhe fëmijë. Rastin ka konfirmuar Drejtori Rajonal në P ol ici në Ferizaj, Emin Beqiri.

“Shpër thimi ka ndodhur dhe shkak dyshohet të jetë një bombolë gazi. Deri tani 26 persona janë të l ënduar. Gjashtë nga ta janë përcjell për në Qendren Klinike Universitare të Kosovës ku dy nga të lënd uari janë në gjendje të rëndë” tha Beqiri.

Be the first to comment on "(Video) Dalin Detajet Rrëqethëse/ Ja Çfarë E Shkaktoi Shpërthimin Në Qytetin Shqiptar/ 26 Persona Janë Lë Nduar, Mes Tyre Ka Dhe Fëmijë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*