VIDEO/ Pë.rplas automjetet e parkuara, bën de.no.ncim se i kanë vj.edhur makinën, por kamerat e nxjerrin zbuluar

Ky është momenti tro ndit ës që shoferi Ja mes Ba ker i makinës tip “Peu geot” pë rpla set me makinat të parkuara dhe më pas vrapon për të telefonuar policinë me pre ten dim in se makina e tij ishte vjed hur.

Por kamera e sigurisë de mask uan gjithçka. Në pamjet e e filmuara duket që ka qenë ai që i ka pë rpl as ur makinat e parkuara. Shoferi i makinës u dë.n ua duke paguar të gjitha dë m et që shka ktoi dhe gjithashtu iu hoq patenta për dy vjet.shtype rke.lamendhe shiko vi.deon ep lote

Be the first to comment on "VIDEO/ Pë.rplas automjetet e parkuara, bën de.no.ncim se i kanë vj.edhur makinën, por kamerat e nxjerrin zbuluar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*