Viheni dorën në zemër o shqiptarë dhe mendoni si për fëmijën tuaj, kjo vajzë e vogël ka nevojë për ju që të jetojë/ Nëna e saj qan dhe u lutet

Viheni dorën në zemër o shqiptarë dhe mendoni si për fëmijën tuaj, kjo vajzë e vogël ka nevojë për ju që të jetojë/ Nëna e saj qan dhe u lutet

Viheni dorën në zemër o shqiptarë dhe mendoni si për fëmijën tuaj, kjo vajzë e vogël ka nevojë për ju që të jetojë/ Nëna e saj qan dhe u lutet

Historia e Fundjavës ka shkuar pranë familjes Rrapo dhe takojnë Albinën dhe Florencin që kanë nevojë për ndihmën e të gjithëve.

Alesia, 7 vjeç, është vajza e tyre e madhe e cila vuan nga një sëmundje e këmbëve, që e pengon të ecë, të vrapojë, dhe i shkakton shumë dhi mbje.

Prindërit e Alesias janë gjithashtu të sëmurë, por të padiag nostikuar. Kur Albina mbeti shtatzënë, mjeku e paralajmëroi për një lindje problematike, për shkak të padijes dhe problemeve ekonomike, e vetmja gjë që kjo familje di për sëmundjen e vajzës së saj është se ajo ka shumë dhimbje.

“Nga mesi e poshtë kam dhimbje, kam shumë dhimbje më thotë. U detyrova këtë vit i bleva gomarin për të ta dërguar në shkollë”, thotë nëna e Alesias.

Prindërit e Alesiat bëjnë apel për t’i ndihmuar të kurojnë vajzën e tyre, e cila me rritjen po përballet me vështirësi më të mëdha, për të ecur.
Këtë javë në Historia e Fundjavës është sjellë në vëmendje historia e familjes Rrapo. Familja Rrapo jeton në Kuqar, pranë Këlcyrës, në kushte të rënda ekonomike.

Be the first to comment on "Viheni dorën në zemër o shqiptarë dhe mendoni si për fëmijën tuaj, kjo vajzë e vogël ka nevojë për ju që të jetojë/ Nëna e saj qan dhe u lutet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*