Vogëlushi bie nga kati i katërt, por shikoni se si shpëton mrekullisht (VIDEO)

Vogëlushi bie nga kati i katërt, por shikoni se si shpëton mrekullisht (VIDEO)

Vogëlushi bie nga kati i katërt, por shikoni se si shpëton mrekullisht (VIDEO)

Ky është momenti rr ëq eth ës kur dy punëtorë rusë arrijnë të shpëtojnë një djalë 3-vjeçar, i cili rr ëz oh et nga dritarja e katit të katërt të një ndërtese. Dmitry, 47-vjeç, dhe Vadim, 30, e kuptuan se vogëlushi Danya po binte, dhe kështu menjëherë u afruan pranë ndërtesës për ta pritur. Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur vogëlushi bie nga kati i katërt dhe burrat që arrijnë ta kapin vetëm pak centimetra para se të pë rpl as ej në tokë. Ngjarja raportohet të ketë ndodhur në qytetin rus Dzerzhinsk, ndërsa vogëlushi është dërguar me urg jen cë në spi t al ku është konstatuar se nuk ka p ësu ar ndonjë lën d im e ser io ze.

Be the first to comment on "Vogëlushi bie nga kati i katërt, por shikoni se si shpëton mrekullisht (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*