Yje të bukur/ Aktorët turq me origjinë shqiptare shpallen më të bukurit në botë

NdYjer meshkujt më të preferuar të serialeve turke, për të cilët të gjitha vajzat çmenden për ta janë natyrisht Kivanc Tatlitug, Baris Arduc dhe Can Yaman.

Të tre këta aktorë kanë pranuar publikisht se janë me origjinë shqiptare kështu duke vulosur se shqiptarët janë të bukur.

Faqja “Top Beauty World” në SHBA ka publikuar listën e 100 meshkujve më të pashëm në botë për vitin 2020. Sigurisht që mes tyre kanë rënë në sy këta tre aktorë.

Renditja e tyre me numra vijon si më poshtë.

Kivanc Tatlitug në vendin 33

Baris Arduc në vendin 68

Can Yaman në vendin 89

Ndërsa 3 vendet e para i i zurën, 1 aktori kinez Xiao Zhan , 2 Kim Taehyung këngëtari i njohur korean dhe vendin e 3 aktori indian Shahrukh Khan.

Be the first to comment on "Yje të bukur/ Aktorët turq me origjinë shqiptare shpallen më të bukurit në botë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*