“ZH DUKU LDlOT, Dil Jashte”, Bora Zemani “Përzë” Të Dashurin Nga Emisioni: Merr Furçënn Dhe Ik…

Moderatorja Bora Zemani është përpIasur në episodin e radhës të emisonit “3shat” me aktorin Romeo Veshaj, dhe si përfudnim e ka ‘përzënë’ nga studioja.

Emisioni nisi me një skeç, ku Bora do të luante rolin e të dashurës së Romeos dhe do të zbulonte nëse ky i fundit e ka tra dhëtuar me dikë tjetër ose jo pasi e kishte klauar natën jashtë. Moderatorja Bora Zemani është përpIasur në episodin e radhës të emisonit “3shat” me aktorin Romeo Veshaj, dhe si përfudnim e ka ‘përzënë’ nga studioja.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Emisioni nisi me një skeç, ku Bora do të luante rolin e të dashurës së Romeos dhe do të zbulonte nëse ky i fundit e ka tra dhëtuar me dikë tjetër ose jo pasi e kishte klauar natën jashtë.

Be the first to comment on "“ZH DUKU LDlOT, Dil Jashte”, Bora Zemani “Përzë” Të Dashurin Nga Emisioni: Merr Furçënn Dhe Ik…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*