Zi e madhe/ Gazetarët e njohur humbin vajzën 9-muajshe: E mori sëmundja e ligë

Zi e madhe/ Gazetarët e njohur humbin vajzën 9-muajshe: E mori sëmundja e ligë

Zi e madhe/ Gazetarët e njohur humbin vajzën 9-muajshe: E mori sëmundja e ligë

Gazetari i CNN Andrew Kaczynski dhe gruaja e tij, reporterja e Wall Street Journal, Rachel Louise Ensign, po vajtojnë për hu mbjen e vajzës së tyre 9-muajshe, Francesca. Ajo vd ïq në prag të Krishtlindjes, tha Kaczynski në një cicërimë në Twitter, pas një be teje disa mujore me kán cerin.“Ne jemi zemërth yer që duhet të njoftojmë se vajza jonë e bukur Francesca v dïq natën e kaluar në krahët e mamasë dhe babait të saj,” shkroi ai në Twitter.

“Do të ketë gjithmonë një boshllëk i madh në zemrat tona për të. Ne jemi shumë mirënjohës që kemi njohur dashurinë e saj. Francesca të duam ”. Në shtator, Kaczynski njoftoi se fëmija i tyre ishte diagnostikuar me një “tumor të trurit jashtëzakonisht i rrallë dhe shumë ag resiv”.

Në prag të Krishtlindjes, Kaczynski shkroi në Twitter duke kërkuar lutje dhe “shpresë për një mrekulli të Krishtlindjes” për familjen e tij, por duket se nuk kishte asgjë që mund të bëhej për ta mbajtur në jetë të voglën.

Be the first to comment on "Zi e madhe/ Gazetarët e njohur humbin vajzën 9-muajshe: E mori sëmundja e ligë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*