Zonja Eni Që Zgjidh HaIIet E Shqiptarëve Qenka Në Hall Të Madh Për Vete/ Shqiptari I Njohur E D Egjeneron Fare, Ja Ç’ka Bërë…!!!


Zonja Eni që zgjidh haIIet e shqiptarëve qenka në hall të madh për vete/ Shqiptari i njohur e d egjeneron fare, ja ç’ka bërë…!!!

Zonja Eni që zgjidh haIIet e shqiptarëve qenka në hall të madh për vete/ Shqiptari i njohur e d egjeneron fare, ja ç’ka bërë…!!!

Kola ka zbuluar pagjiaturën në dy raste, në fjalimet e mbajtura në konferencat shkencore me titull “developments and new approaches in public law”, dhe “Criminal law between tradition and challenges of actuality”, të dyja konferencat të mbajtura në vitin 2017.
Zbulimi i plotë i Kolës:Natyrisht TV Klan më promovoi duke më ftuar në emisionin Opinion dhe pa dyshim… LEXO ME SHUM KE TU duke e hap rek lamen me poshte.

Be the first to comment on "Zonja Eni Që Zgjidh HaIIet E Shqiptarëve Qenka Në Hall Të Madh Për Vete/ Shqiptari I Njohur E D Egjeneron Fare, Ja Ç’ka Bërë…!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*