Zoti e zgjoi për të bijën/ Lindi vajzën dhe ra në koma për 7 vite, pasi u zgjua nuk i besonte syve kur pa të bijën

Një histori e tr ishtë , ku Danijela Kovacevic shkoi në spi tal për të lindur fëmijën e saj dhe për shkak të disa problemeve gjatë lindjes, 25-vjecarja bie në k oma.

Gruaja që prej vitit 2009 ka qëndruar në s pital pa u përmendur, por fal mjekimeve dhe avancimit të mjekësisë.
Ajo arriti të zgjohet pas 7 vitesh në ko ma, duke takuar kështu për herë të parë vajzën e saj, shkruan daily mail.

Ndërsa babai i saj ka rrëfyer se Danijela u zgjua në fillim kishte shtuar shumë kile, e ndërsa tani është shumë e gjallë dhe plot energj

Be the first to comment on "Zoti e zgjoi për të bijën/ Lindi vajzën dhe ra në koma për 7 vite, pasi u zgjua nuk i besonte syve kur pa të bijën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*