Zoti është i madh/ 10 vite jam lutur për një fëmijë, sot më ka sjellë 5, po fluturoj: O sa po gëzon kjo nënë e re

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon ..

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon .. Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund

Be the first to comment on "Zoti është i madh/ 10 vite jam lutur për një fëmijë, sot më ka sjellë 5, po fluturoj: O sa po gëzon kjo nënë e re"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*